Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3335
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1188
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3335
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1188
Składniki
Oddzielić żółtka od białek.Z białek ubić sztywną pianę dodając cukier.Następnie do piany dodać żółtka,dalej ubijając a na końcu po trochu dodawać wymieszane mąki.Wszystko dokładnie zmiksować.Blachę wyłożyć papierem do pieczenia na który wykładać łyżką małe porcje ciasta.Piec w temp 150 st ok 15-20 min na jasny kolor