Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto delikatne w smaku lekko winne dzięki malinom i galaretki.Świetne na upalne dni:)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7511
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2476
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7511
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2476
Składniki
Upiec biszkopt,wystudzić. Budyń ugotować wg.przepisu na opakowaniu tylko w 800ml mleka,przykryć i zostawić do wystudzenia. Masło utrzeć,dodawać po łyżce zimnego budyniu,ucierać do wyczerpania składników. Zimny biszkopt przełożyć masą budyniową.Na wierzchu rozsypać maliny. Galaretki rozpuścić w 900ml gorącej wody i lekko tężejące wylać na masę budyniową. Dać do lodówki na kilka godz.
Smacznego życzę!