Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto delikatne w smaku lekko winne dzięki malinom i galaretki.Świetne na upalne dni:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9546
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4429
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 182
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20808
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9546
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4429
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 182
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20808
Składniki
Upiec biszkopt,wystudzić. Budyń ugotować wg.przepisu na opakowaniu tylko w 800ml mleka,przykryć i zostawić do wystudzenia. Masło utrzeć,dodawać po łyżce zimnego budyniu,ucierać do wyczerpania składników. Zimny biszkopt przełożyć masą budyniową.Na wierzchu rozsypać maliny. Galaretki rozpuścić w 900ml gorącej wody i lekko tężejące wylać na masę budyniową. Dać do lodówki na kilka godz.
Smacznego życzę!