Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto delikatne w smaku lekko winne dzięki malinom i galaretki.Świetne na upalne dni:)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8526
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2999
Polecam.
Odsłon: 1772
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8526
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2999
Polecam.
Odsłon: 1772
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
Upiec biszkopt,wystudzić. Budyń ugotować wg.przepisu na opakowaniu tylko w 800ml mleka,przykryć i zostawić do wystudzenia. Masło utrzeć,dodawać po łyżce zimnego budyniu,ucierać do wyczerpania składników. Zimny biszkopt przełożyć masą budyniową.Na wierzchu rozsypać maliny. Galaretki rozpuścić w 900ml gorącej wody i lekko tężejące wylać na masę budyniową. Dać do lodówki na kilka godz.
Smacznego życzę!