Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto delikatne w smaku lekko winne dzięki malinom i galaretki.Świetne na upalne dni:)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11148
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3852
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11148
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3852
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Składniki
Upiec biszkopt,wystudzić. Budyń ugotować wg.przepisu na opakowaniu tylko w 800ml mleka,przykryć i zostawić do wystudzenia. Masło utrzeć,dodawać po łyżce zimnego budyniu,ucierać do wyczerpania składników. Zimny biszkopt przełożyć masą budyniową.Na wierzchu rozsypać maliny. Galaretki rozpuścić w 900ml gorącej wody i lekko tężejące wylać na masę budyniową. Dać do lodówki na kilka godz.
Smacznego życzę!