Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosty w wykonaniu i zawsze się udaje:)
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 3150
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 189
Delikatne polędwiczki , aromatyczny ananas , na każdy obiad.
Odsłon: 200
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38298
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 3150
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 189
Delikatne polędwiczki , aromatyczny ananas , na każdy obiad.
Odsłon: 200
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38298
Składniki
Upiec biszkopt z 6 jaj i po wystygnięciu przekroić.
Galaretki rozpuścić w 2 szklankach gorącej wody. Ostudzone i tężejące zmiksować z serem. W oddzielnym naczyniu ubić śmietanę. Połączyć zmiksowany z galaretką ser ze śmietaną i razem wymieszać (zmiksować). Wyłożyć masę na rozkrojony biszkopt i przykryć. Górę biszkoptu posmarować dżemem. W rondelku roztopić margarynę, dodać cukier i kokos. Przesmażyć ciągle mieszając aż lekko zbrązowieje. Ciepłą posypkę rozłożyć na dżem i gotowe. Polecam!