Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki, pyszny i ... niezdrowy. Deser rodem z PRL-u.
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 19
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 59
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 34
Polecam.
Odsłon: 345
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 145
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 19
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 59
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 34
Polecam.
Odsłon: 345
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 145
Składniki
Masło, mleko (płyn), cukier, cukier waniliowy i kakao umieścić w garnku i podgrzewać do rozpuszczenia cukru i masła. Nie gotować. Zestawić z kuchenki. Do ciepłej masy dodać mleko w proszku i pokruszone herbatniki. Dokładnie połączyć. Przełożyć do formy (wyłożonej papierem do pieczenia). Posypać posiekanymi migdałami. Przed podaniem schłodzić w lodówce ok. 3 godz. Smacznego!