Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki, pyszny i ... niezdrowy. Deser rodem z PRL-u.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 730
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22761
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15135
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4853
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45450
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 730
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22761
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15135
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4853
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45450
Składniki
Masło, mleko (płyn), cukier, cukier waniliowy i kakao umieścić w garnku i podgrzewać do rozpuszczenia cukru i masła. Nie gotować. Zestawić z kuchenki. Do ciepłej masy dodać mleko w proszku i pokruszone herbatniki. Dokładnie połączyć. Przełożyć do formy (wyłożonej papierem do pieczenia). Posypać posiekanymi migdałami. Przed podaniem schłodzić w lodówce ok. 3 godz. Smacznego!