Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie, wilgotne i pyszne.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 34
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 88
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2815
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4179
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 34
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 88
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2815
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4179
Składniki
Do misy wbijamy jajka , dodajemy cukier , kefir , olej ,powidła, krótko ubijamy. Do mąki dodajemy sodę , kakao, cynamon i sezam. Partiami wsypujemy mąkę do masy jajecznej. Do przygotowanych foremek nakładamy ciasto do 3/4 wysokości foremek. Foremki wkładamy do piekarnika 180 C na ok. 25 minut. Po lekkim ostygnięciu babeczki dekorujemy zielonym lukrem.