Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodycze mogą być zdrowe a przy tym mieć korzystny wpływ na nasze zdrowie. Ciasto przygotowane według tego przepisu jest ciężkie i wilgotne.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12142
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1361
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12833
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4485
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12142
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1361
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12833
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4485
Składniki
Ugotowaną kaszę jaglaną zalej mlekiem kokosowym. Odstaw do ostygnięcia. Banana pokrój w plasterki. Dołóż do kaszy. Dodaj kakao, oliwę, jajka, szczyptę soli, proszek do pieczenia i miód. Wszystko dokładnie zblenduj na jednolitą masę. Dodaj gałkę, cynamon i wiórki kokosowe. Dokładnie wymieszaj łyżką. Wyłóż ciasto na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia (tortownica 26 cm). Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 30-40 minut. Po ostudzeniu można posypać cukrem pudrem.