Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodycze mogą być zdrowe a przy tym mieć korzystny wpływ na nasze zdrowie. Ciasto przygotowane według tego przepisu jest ciężkie i wilgotne.
Ugotowaną kaszę jaglaną zalej mlekiem kokosowym. Odstaw do ostygnięcia. Banana pokrój w plasterki. Dołóż do kaszy. Dodaj kakao, oliwę, jajka, szczyptę soli, proszek do pieczenia i miód. Wszystko dokładnie zblenduj na jednolitą masę. Dodaj gałkę, cynamon i wiórki kokosowe. Dokładnie wymieszaj łyżką. Wyłóż ciasto na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia (tortownica 26 cm). Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 30-40 minut. Po ostudzeniu można posypać cukrem pudrem.
Przepis dnia
Kasza jaglana jest nazywana bombą witaminową, bo zawiera witaminy z grupy B,...
Odsłon: 19358
do bogatych właściwości kaszy jaglanej nie muszę nikogo przekonywać, tym raze...
Odsłon: 11666
Nie wyobrażam sobie obiadu bez kawałka mięsa, więc te kotlety traktuję jak do...
Odsłon: 35924
Uwielbiam takie lekkie, zielone sałatki
Odsłon: 4103
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 39
Moje kwiaty w galarecie to nic innego tylko same galaretki, z których przygot...
Odsłon: 50
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 107
Wysmażone, chrupiące, z bogatym farszem w środku - naleśniki z pieczarkami i...
Odsłon: 1091
Uwielbiam takie lekkie, zielone sałatki
Odsłon: 4103
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 39
Moje kwiaty w galarecie to nic innego tylko same galaretki, z których przygot...
Odsłon: 50
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 107
Wysmażone, chrupiące, z bogatym farszem w środku - naleśniki z pieczarkami i...
Odsłon: 1091
Składniki
Ugotowaną kaszę jaglaną zalej mlekiem kokosowym. Odstaw do ostygnięcia. Banana pokrój w plasterki. Dołóż do kaszy. Dodaj kakao, oliwę, jajka, szczyptę soli, proszek do pieczenia i miód. Wszystko dokładnie zblenduj na jednolitą masę. Dodaj gałkę, cynamon i wiórki kokosowe. Dokładnie wymieszaj łyżką. Wyłóż ciasto na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia (tortownica 26 cm). Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 30-40 minut. Po ostudzeniu można posypać cukrem pudrem.
Przepisy Desery
Desery
Kwiaty w galarecie
Desery
Mini słodkie torciki
Desery
Brownie rabarbarowe
Desery
Ciasto migdałowe z rabarbarem
Kwiaty w galarecie
Moje kwiaty w galarecie to nic innego tylko same galaretki, z których przygot...
Odsłon: 50
Mini słodkie torciki
Zapraszam na pyszny, słodki i szybki w przygotowaniu torcik o smaku snikersa....
Odsłon: 38