Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle sycący oraz pełnowartościowy deser z kaszy jaglanej.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1610
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1377
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1421
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1449
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1610
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1377
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1421
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1449
Składniki
Kaszę jaglaną przelewamy wrzątkiem i gotujemy.
Do ugotowanej kaszy i lekko przestudzonej dodajemy truskawki pokrojone na pół, twaróg, dosładzamy wedle uznania i blendujemy na gładki mus.
Przelewamy do naczynia, posypujemy wiórkami kokosowymi i układamy parę truskawek na wierzch.