Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle sycący oraz pełnowartościowy deser z kaszy jaglanej.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2237
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3309
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1354
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2110
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2237
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3309
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1354
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2110
Składniki
Kaszę jaglaną przelewamy wrzątkiem i gotujemy.
Do ugotowanej kaszy i lekko przestudzonej dodajemy truskawki pokrojone na pół, twaróg, dosładzamy wedle uznania i blendujemy na gładki mus.
Przelewamy do naczynia, posypujemy wiórkami kokosowymi i układamy parę truskawek na wierzch.