Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasteczka do wytrawnego białego wina.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7562
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2591
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7562
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2591
Składniki
Wykonanie: Mąkę wsypać do miski, dodać posiekaną margarynę, żółtka, mak, ocet, sodę oczyszczoną, sól do smaku i zarobić ciasto.
Następnie dodać posiekaną drobno cebulę i dokładnie jeszcze raz wyrobić ciasto. Rozwałkować na posypanej mąką stolnicy i literatką wycinać krążki.
Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, nakłuć widelcem i wstawić do nagrzanego piekarnika do 190 stopni, piec 20 minut. Podawać do wytrawnego białego wina.