Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyjątkowo chrupiące z nutką pomarańczy
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1090
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5645
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8754
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18107
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1090
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5645
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8754
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18107
Składniki
makę posiekać nożem razem z margaryną dodać pozostałe składniki i dokładnie zagnieśc ciasto,wałkować i wykrawać foremkami ciasteczka,piec na złoty kolor w 180 stopniach.Wystudzone polukrować i udekorować wedle gustu.Życzę smacznego oraz zdrowych i spokojnych świąt.