Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka z czekoladą przygotujesz błyskawicznie z prostych i ogólnodostępnych składników. Wychodzą niezwykle kruche, dlatego idealnie nadają się do chrupania wraz z kawą lub ulubioną herbatą. Ciasteczka zrobisz jeszcze szybciej, jeśli do ich przygotowania użyjesz robota kuchennego.
Robot kuchenny
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 44
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 44
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Składniki
Do misy robota wrzuć masło podzielone na mniejsze części, wsyp cukier i całość zmiksuj.
Gdy składniki się połączą dodaj jajko i pastę waniliową, ponownie zmiksuj.
Następnie wsyp mąkę i proszek do pieczenia. Na samym końcu dodaj posiekaną czekoladę i zagnieć ciasto w kulę.
Odrywaj części ciasta. Z każdej z nich zrób kulkę o wielkości orzecha włoskiego. Wyłóż na blaszkę z papierem do pieczenia i delikatnie spłaszcz za pomocą łyżki.
Piecz w 180 stopniach przez około 15 minut.