Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bakaliowe- proste do kawki.
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 101
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 214
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 767
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 406
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 550
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 101
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 214
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 767
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 406
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 550
Składniki
Ciasto: Z mąki, cukru pudru, margaryny, żółtek, proszku do pieczenia i cukru waniliowego zagnieść ciasto.
Ciasto z orzechami: Margarynę ucieramy z cukrem, dodajemy żółtka i resztę składników, a na końcu pianę z białek. Przełożenie: Ciasto- powidło- orzechy, wiśnie- starte na tarce jabłka- ciasto orzechowe- piec do godziny w 180 stopniach. Foremka 25/36.