Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326956
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12173
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17170
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326956
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12173
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17170
Składniki
Ciasto: Z mąki, cukru pudru, margaryny, żółtek, proszku do pieczenia i cukru waniliowego zagnieść ciasto.
Ciasto z orzechami: Margarynę ucieramy z cukrem, dodajemy żółtka i resztę składników, a na końcu pianę z białek. Przełożenie: Ciasto- powidło- orzechy, wiśnie- starte na tarce jabłka- ciasto orzechowe- piec do godziny w 180 stopniach. Foremka 25/36.