Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 200
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 200
Składniki
Ciasto: Z mąki, cukru pudru, margaryny, żółtek, proszku do pieczenia i cukru waniliowego zagnieść ciasto.
Ciasto z orzechami: Margarynę ucieramy z cukrem, dodajemy żółtka i resztę składników, a na końcu pianę z białek. Przełożenie: Ciasto- powidło- orzechy, wiśnie- starte na tarce jabłka- ciasto orzechowe- piec do godziny w 180 stopniach. Foremka 25/36.