Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto do kawki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8137
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8137
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Składniki
Wykonanie: Masło utrzeć z cukrem.
Dodać cynamon, cukier waniliowy, kakao, roztrzepane jajka, mąkę, proszek do pieczenia.
Całość dokładnie wyrobić mikserem, dodawać po odrobinie wina i ucierać do uzyskania jednolitej masy.
Następnie przelać do przygotowanej foremki.
Piec w temperaturze 160 stopni około godziny.