Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne ciasto,można podawać na imprezy
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
wykonanie :Jajka ubić z cukrem na pulchną masę, dodać resztę składników, zmiksować. Na koniec dodać obrane i pokrojone w grubszą kostkę jabłka, wymieszać łyżką, ciasto przełożyć do foremki keksówki(dłuższej) wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni piec około godziny. Ja zawsze sprawdzam patyczkiem, po ostygnięciu posypać cukrem pudrem.