Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszny sernik na zimno przygotowany z mango, jogurtu naturalnego i galaretki. Świetnie się sprawdzi na imprezy dla małych i dużych. Pomysł nie jest nowy ale postanowiłam go pokazać, bo może ktoś jeszcze nie jadł .
folia rantowa lub forma do pieczenia fi 16, folia spożywcza, miseczka, rózga, czajnik
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 87
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 118
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 87
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 118
Składniki
Galaretkę zalej wrzątkiem, wymieszaj aby się rozpuściła. Ostudź. Dodaj puree i następnie jogurt. Odstaw aby trochę zgęstniała. Ciacho robiłam w samej folii rantowej zabezpieczonej folia spożywcza i talerzykiem z ranetem. Na spod wylałam trochę masy i wstawiłam do lodówki aby zgęstniała, na to pozostała cześć. Ciacho wstaw do lodówki na kilka godzin. Wytnij dziurki za pomocą łyżeczki i słomki.