Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszny sernik na zimno przygotowany z mango, jogurtu naturalnego i galaretki. Świetnie się sprawdzi na imprezy dla małych i dużych. Pomysł nie jest nowy ale postanowiłam go pokazać, bo może ktoś jeszcze nie jadł .
folia rantowa lub forma do pieczenia fi 16, folia spożywcza, miseczka, rózga, czajnik
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3770
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3770
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Składniki
Galaretkę zalej wrzątkiem, wymieszaj aby się rozpuściła. Ostudź. Dodaj puree i następnie jogurt. Odstaw aby trochę zgęstniała. Ciacho robiłam w samej folii rantowej zabezpieczonej folia spożywcza i talerzykiem z ranetem. Na spod wylałam trochę masy i wstawiłam do lodówki aby zgęstniała, na to pozostała cześć. Ciacho wstaw do lodówki na kilka godzin. Wytnij dziurki za pomocą łyżeczki i słomki.