Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Składniki
Jajka,cukier,cukier waniliowy i miękką margarynę utrzeć.
Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.Dokładnie wymieszać.
Wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą blachę.
Poukładać na górze ciasta owoce.Lekko wcisnąć w ciasto.
Piec 50 minut w temp.180 stopni.