Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto w 5 minut jest błyskawiczne i bardzo proste do wykonania.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 129
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 226
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 129
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 226
Składniki
Do miski wbij jajka dodaj szczyptę soli, cukier i cukier waniliowy, następnie olej, śmietanę oraz mąkę przesianą z proszkiem.
Wszystko razem zmiksuj mikserem na gładką masę. Blachę o wymiarach 13x30 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto. Piec około 30 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka.
Po upieczeniu i wystudzeniu posyp cukrem pudrem.