Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto w 5 minut jest błyskawiczne i bardzo proste do wykonania.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 14294
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1687
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 14294
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1687
Składniki
Do miski wbij jajka dodaj szczyptę soli, cukier i cukier waniliowy, następnie olej, śmietanę oraz mąkę przesianą z proszkiem.
Wszystko razem zmiksuj mikserem na gładką masę. Blachę o wymiarach 13x30 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto. Piec około 30 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka.
Po upieczeniu i wystudzeniu posyp cukrem pudrem.