Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie letnim może być z cukinią a przez cały rok z jabłkami. Jest pyszne i proste do wykonania
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1446
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1592
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1446
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1592
Składniki
Obrane jabłka (cukinia obrana i bez pestek) zetrzeć na tarce o dużych otworach. Białka ubić na sztywną pianę, powoli dodawać cukier i żółtka, resztę składników, a na koniec jabłka i delikatnie wymieszać.
Gotowe ciasto przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia i wstawić do gorącego piekarnika na ok 50 min (180") Wystudzić i smacznego.