Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste, aromatyczne i niesamowicie smaczne ciasto. Serdecznie polecam.
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 950
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 362
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 152
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2691
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 950
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 362
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 152
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2691
Składniki
Mąkę przesiać do miski. Dodać cukier, proszek do pieczenia, sodę, cynamon. Całość wymieszać. Następnie dodać jajka, puree, olej i orzechy. Znów całość wymieszać. Masę przelać do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 st. C 40-45 minut.
Do naczynia umieszczonego nad parą pokruszyć czekoladę i dodać mleko. Całość wymieszać. Otrzymaną w ten sposób polewą posmarować wystudzone ciasto.