Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne ciasto z owocami na jogurcie naturalnym.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 34
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 52
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11228
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 263
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 34
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 52
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11228
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 263
Składniki
Przygotowanie kruszonki Mąkę , cukier puder oraz masło razem mieszamy i robimy małe grudki, odstawiamy do schłodzenia.
Jajka wraz z cukrem i cukrem wanilinowym ubijamy na puszystą pianę (na wysokich obrotach). Następnie dodajemy stopione przestudzone stopione masło, jogurt naturalny oraz małymi partiami mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia(zmniejszamy obroty aby nie chlapało). Gotowe ciasto wykładamy do formy układamy owoce i posypujemy schłodzona kruszonką. Pieczemy w temp. 180 stopni przez ok 40-45 minut.