Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DIETETYCZNY I POZYWNY COCTAIL....
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5364
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8616
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17569
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 699
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5364
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8616
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17569
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 699
Składniki
Platki owsiane gotujemy w wodzie przez okolo 10 min.Pozostawiamy do calkowitego wystygniecia.
Ser bialy,owoce lasne,wystygniete platki owsiane i yogurt miksujemy do uzyskania masy.
Z bialek i cukru ubijamy sztywna piane.
Do miseczki wkladamy warstwami - wystygniete jablka,mase owocow-serowa,ubita pianke.Calosc posypujemy cynamonem.
GOTOWE - SMACZNEGO.