Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DIETETYCZNY I POZYWNY COCTAIL....
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34150
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34150
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Platki owsiane gotujemy w wodzie przez okolo 10 min.Pozostawiamy do calkowitego wystygniecia.
Ser bialy,owoce lasne,wystygniete platki owsiane i yogurt miksujemy do uzyskania masy.
Z bialek i cukru ubijamy sztywna piane.
Do miseczki wkladamy warstwami - wystygniete jablka,mase owocow-serowa,ubita pianke.Calosc posypujemy cynamonem.
GOTOWE - SMACZNEGO.