Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bez MĄKI i bez CUKRU.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25524
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2530
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1277
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25524
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2530
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1277
Składniki
Płatki owsiane, pszenne, mleko w proszku, proszek do pieczenia, przyprawę do piernika, serek homogenizowany, słodzik w płynie i 5 żółtek wymieszać w misce do jednolitej konsystencji.
Białka ubić na sztywną pianę i dodać do wyżej przygotowanego ciasta. Delikatnie wymieszać.
Ciasto wyłożyć do foremki. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok. 45 minut