Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bez MĄKI i bez CUKRU.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31008
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5462
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31008
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5462
Składniki
Płatki owsiane, pszenne, mleko w proszku, proszek do pieczenia, przyprawę do piernika, serek homogenizowany, słodzik w płynie i 5 żółtek wymieszać w misce do jednolitej konsystencji.
Białka ubić na sztywną pianę i dodać do wyżej przygotowanego ciasta. Delikatnie wymieszać.
Ciasto wyłożyć do foremki. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok. 45 minut