Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bez MĄKI i bez CUKRU.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11783
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1283
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12419
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3297
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11783
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1283
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12419
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3297
Składniki
Płatki owsiane, pszenne, mleko w proszku, proszek do pieczenia, przyprawę do piernika, serek homogenizowany, słodzik w płynie i 5 żółtek wymieszać w misce do jednolitej konsystencji.
Białka ubić na sztywną pianę i dodać do wyżej przygotowanego ciasta. Delikatnie wymieszać.
Ciasto wyłożyć do foremki. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok. 45 minut