Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne jako przekąska na święta czy na imprezy.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 164
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 72
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1133
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 164
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 72
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1133
Składniki
Ubij jajko z erytrytolem, aż masa będzie puszysta. Dodaj jogurt naturalny i ponownie wymieszaj.
Przesiej do mokrych składników mąkę, kakao i proszek do pieczenia, wymieszaj do całkowitego połączenia.
Rozgrzej piekarnik do 180°C, do form na babeczki nakładaj po dwie łyżki ciasta.
Piecz przez około 15-20 minut, lub do suchego patyczka, pozostaw do ostygnięcia