Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiający deser z dodatkiem galaretki i ananasa.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1308
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 912
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1449
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1308
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 912
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1449
Składniki
Herbatniki drobno kruszymy.
Galaretki rozpuszczamy w 2 i 1/2 szklanki gorącej wody, studzimy. Galaretkę wlewamy do pucharków. Plastry ananasa przekrawamy na pół i wkładamy do galaretki. Wstawiamy do lodówki do stężenia.
Na wierzch deseru nakładamy jogurt, posypujemy pokruszonymi herbatnikami.