Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deserek Fantazja taki robilam w latach 90-tych w kawiarni i to byl HIT!!!! :-))))
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8437
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 518
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8437
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 518
Składniki
Galaretki ugotowac,kazda na ok.400ml wody,zostawic do wystygniecia i stezenia.Nastepnie pokroic w kostke,wlozyc do pucharków.Ubic smietane na sztywno .Na galaretke dajemy smietane i znów galaretke.Do dekoracji kleks smietany na wierzch,mieta i np.malina czy truskawka!GOTOWE!
Do tego deseru klienci brali jeszcze galke loda i polewane bylo ADWOKATEM!!!!PYCHA!!!!Prosty deser ,super wspomnienie!POLECAM!