Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser truskawkowy z bitą śmietaną.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 345
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2240
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 992
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 345
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2240
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 992
Składniki
Truskawki myjemy osuszamy na ręczniczkach papierowych, obieramy z szypułek. 4 większe truskawki kroimy w kostkę. Śmietanę ubijamy z cukrem, dodajemy pokrojone truskawki, mieszamy, wkładamy do pucharka. Jedną truskawkę nadcinamy na cztery części, i dekorujemy górę pucharka z deserem. Pucharek z deserem wstawiamy na godzinę do lodówki.
Smacznego!!!