Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser truskawkowy z bitą śmietaną.
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 226
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 352
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 301
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 226
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 352
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 301
Składniki
Truskawki myjemy osuszamy na ręczniczkach papierowych, obieramy z szypułek. 4 większe truskawki kroimy w kostkę. Śmietanę ubijamy z cukrem, dodajemy pokrojone truskawki, mieszamy, wkładamy do pucharka. Jedną truskawkę nadcinamy na cztery części, i dekorujemy górę pucharka z deserem. Pucharek z deserem wstawiamy na godzinę do lodówki.
Smacznego!!!