Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiający i sezonowy deser na upalne dni.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 330
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 181
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 400
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1585
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 330
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 181
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 400
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1585
Składniki
Do przygotowania galaretek użyłam 800 ml wrzątku. Jogurt posłodzić i dodać nasiona chia. Odstawić na całą noc do lodówki, w celu napęcznienia. Przygotowany w ten sposób jogurt umieszczamy na dnie pucharków. Na wierzch wykładamy tężejącą galaretkę i surowego arbuza. Desery umieszczamy w lodówce, dobrze je schładzając.