Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiający i sezonowy deser na upalne dni.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 224
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 184
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2663
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 224
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 184
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2663
Składniki
Do przygotowania galaretek użyłam 800 ml wrzątku. Jogurt posłodzić i dodać nasiona chia. Odstawić na całą noc do lodówki, w celu napęcznienia. Przygotowany w ten sposób jogurt umieszczamy na dnie pucharków. Na wierzch wykładamy tężejącą galaretkę i surowego arbuza. Desery umieszczamy w lodówce, dobrze je schładzając.