Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiający i sezonowy deser na upalne dni.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 224
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20336
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 224
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20336
Składniki
Do przygotowania galaretek użyłam 800 ml wrzątku. Jogurt posłodzić i dodać nasiona chia. Odstawić na całą noc do lodówki, w celu napęcznienia. Przygotowany w ten sposób jogurt umieszczamy na dnie pucharków. Na wierzch wykładamy tężejącą galaretkę i surowego arbuza. Desery umieszczamy w lodówce, dobrze je schładzając.