Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystanie słodkiej śmietany do ciast i deserów jest znane.Ja proponuję dzisiaj wypróbować dla odmiany kwaśną śmietanę....
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5843
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9672
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 302
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5843
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9672
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 302
Składniki
Galaretki rozpuścić według przepisu. Żelatynę rozpuścić w ciepłym mleku. Miękką margarynę,cukier,żółtka,śmietanę połączyć i zmiksować na gładką masę.Podzielić na 2 części,do jednej dodać kakao i połowę żelatyny nadal krótko miksować i wlać do tortownicy.Drugą część połączyć z pozostałą żelatyną i również przelać do tortownicy.Białka ubić z cukrem pudrem,dodać tężejące galaretki i zmiksować(można też dodać osobno pokrojone galaretki). Zalać warstwy w tortownicy.Całość zalać pozostałymi 2 galaretkami.