Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i puszysty deser palce lizać!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Wszystkie owoce myjemy i osuszamy na ściereczce. Kiwi i banana obieramy, kroimy je w drobną kosteczkę i miksujemy blenderem razem. Powstały mus owocowy przelewamy do dwóch pucharków. Budyń gotujemy według przepisu, będzie nam tutaj potrzebne jedynie 8 łyżek tego budyniu. Studzimy go i zimny wykładamy po 4 łyżki na mus owocowy. Śmietankę ubijamy z cukrem pudrem, gotową dajemy na budyń. Wierzch przybieramy malinkami.