Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy pomysł na małe co nieco.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11843
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16039
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5075
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11843
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16039
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5075
Składniki
Jedną galaretkę malinową przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Nalewamy do pucharków i pod skosem pozostawiamy do stężenia. W podobny sposób przygotowujemy drugą galaretkę malinową, nalewamy do przygotowanych wcześniej pucharków i ustawiamy pod skosem tak, aby druga warstwa utworzyła z pierwszą rodzaj kieliszka. Odstawiamy do stężenia.
W powstały otwór wsypujemy owoce. Przezroczystą galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Zalewamy owoce i odstawiamy do stężenia.
Śmietankę ubijamy z cukrem pudrem. Ozdabiamy deser.