Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy pomysł na małe co nieco.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 71
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 47
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 71
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 47
Składniki
Jedną galaretkę malinową przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Nalewamy do pucharków i pod skosem pozostawiamy do stężenia. W podobny sposób przygotowujemy drugą galaretkę malinową, nalewamy do przygotowanych wcześniej pucharków i ustawiamy pod skosem tak, aby druga warstwa utworzyła z pierwszą rodzaj kieliszka. Odstawiamy do stężenia.
W powstały otwór wsypujemy owoce. Przezroczystą galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Zalewamy owoce i odstawiamy do stężenia.
Śmietankę ubijamy z cukrem pudrem. Ozdabiamy deser.