Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy pomysł na małe co nieco.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 226
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 802
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2832
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 226
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 802
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2832
Składniki
Jedną galaretkę malinową przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Nalewamy do pucharków i pod skosem pozostawiamy do stężenia. W podobny sposób przygotowujemy drugą galaretkę malinową, nalewamy do przygotowanych wcześniej pucharków i ustawiamy pod skosem tak, aby druga warstwa utworzyła z pierwszą rodzaj kieliszka. Odstawiamy do stężenia.
W powstały otwór wsypujemy owoce. Przezroczystą galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Zalewamy owoce i odstawiamy do stężenia.
Śmietankę ubijamy z cukrem pudrem. Ozdabiamy deser.