Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy pomysł na małe co nieco.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35702
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6010
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35702
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6010
        
        
                Składniki
Jedną galaretkę malinową przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Nalewamy do pucharków i pod skosem pozostawiamy do stężenia. W podobny sposób przygotowujemy drugą galaretkę malinową, nalewamy do przygotowanych wcześniej pucharków i ustawiamy pod skosem tak, aby druga warstwa utworzyła z pierwszą rodzaj kieliszka. Odstawiamy do stężenia.
W powstały otwór wsypujemy owoce. Przezroczystą galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Zalewamy owoce i odstawiamy do stężenia.
Śmietankę ubijamy z cukrem pudrem. Ozdabiamy deser.