Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny deser który przygotowałem w tym roku na walentynki. Idealny dla fanów kremowych słodkości .
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7880
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1110
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13647
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7880
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1110
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13647
Składniki
Do rondelka wlać puszkę mleka kokosowego. Dodać 20g erytrytolu i 20g kawy rozpuszczalnej. Zagotować i zdjąć z ognia. Dodać 100 g nasion chia i odstawić do wystygnięcia.
Rozdzielić 500 g serka mascarpone na porcję 300 i 200 g. Dodać 100 g kremowego jogurtu naturalnego i 3 łyżeczki erytrytolu do każdej z porcji. Do mniejszej porcji dodać 2 łyżeczki kakao. Dokładnie wymieszać.
Nałożyć w następującej kolejności: -Biała masa, -Kakaowa masa, -Kawowy pudding chia, -Biała masa, -Borówki lub truskawki do dekoracji Smacznego