Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 96
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9341
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 978
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1138
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 96
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9341
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 978
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1138
Składniki
Mleko podgrzewamy, gdy będzie gorące wsypujemy mak i mieszamy, dodajemy miód, aromat i masło. Podgrzewamy na wolnym ogniu. Gdy masło się rozpuści dodać bakalie i wymieszać. Jeśli masa jest zbyt sucha dolać trochę mleka, jeli mało słodka to dodać miód. Masa wychodzi dużo smaczniejsza od tej kupionej w sklepie. Można ją przechowywać do 7 dniu w lodówce. Lub zamrozić i przechowywać przez dłuższy czas. Smacznego!