Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto jeść pomarańcze. Szczególnie teraz są najsmaczniejsze.
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 18
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 54
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 26
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 18
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 54
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 26
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Składniki
Wyciśniety sok z pomarańczy z miąższem przelać do garnuszka. Doprowadzić do zagotowania. Dodać mąkę ziemniaczaną wymieszaną z zimną wodą. Mieszać, podgrzewać. Kiedy masa dostatecznie zgęstnieje zdjąć z gazu. Dodać cukier - taką ilość jaką lubimy, imbir, kurkumę. Dokładnie wymieszać. Można rozlać do miseczek. Udekorować plastrami pomarańczy. Smacznego