Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z jabłkami pysznie smakuje, jest łatwe i szybkie do przygotowania.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2611
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2611
Składniki
Całe jajka dokładnie ubić z cukrem i cukrem waniliowym.
Margarynę lub masło rozpuścić, ostudzić, połączyć z masą jajeczną
Następnie dodać mąki wymieszane z proszkiem do pieczenia, delikatnie wymieszać. Ciasto podzielić na dwie części.
Do jednej części wmieszać przesiane kakao. Ciasto wykładać na przemian ciemne i jasne do przygotowanej formy.
Na wierzchu ułożyć obrane i pokrojone na cząstki jabłka.
Ciasto włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 180 stopni około 35-40 minut. Piec do suchego patyczka.