Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z cicha, z dala... Ale nadciąga. Powoli, powoli - aż w końcu zapomarańczowi całe stragany. Tegoroczny sezon dyniowy otwieram sernikiem!
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 120
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21522
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 73
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 843
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 120
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21522
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 73
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 843
Składniki
Rozgrzewam piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Twaróg miksuję blenderem z dyniowym puree i serkami. Przekładam do misy miksera i ucieram 2-3 minuty. Dodaję kolejno jaja, ekstrakt i słodzę. Miksuję krótko. Przelewam do wyłożonej papierem do pieczenia tortownicy. Piekę około 45 minut. Chłodzę w piekarniku. I na noc do lodówki.