Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z cicha, z dala... Ale nadciąga. Powoli, powoli - aż w końcu zapomarańczowi całe stragany. Tegoroczny sezon dyniowy otwieram sernikiem!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5046
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5046
Składniki
Rozgrzewam piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Twaróg miksuję blenderem z dyniowym puree i serkami. Przekładam do misy miksera i ucieram 2-3 minuty. Dodaję kolejno jaja, ekstrakt i słodzę. Miksuję krótko. Przelewam do wyłożonej papierem do pieczenia tortownicy. Piekę około 45 minut. Chłodzę w piekarniku. I na noc do lodówki.