Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i puszyste muffiny z dyni piżmowej. A sekret tkwi w innym składniku.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1487
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1221
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1337
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1022
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1487
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1221
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1337
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1022
Składniki
Wszystkie składniki bez żurawiny lub rodzynek włożyć do głębokiego naczynia. Kolejność nieważna. I tu uwaga!!! Zamiast mleka około 1 szklanki soku z dyni ( powstałego po odcedzeniu dyni). Soku jest sporo gdy dynia postoi 1-2 dni w lodówce. To tak przez przypadek. Ale wyszło na dobre. Zmiksować i pozostawić na 1/2 godziny aby ciasto odpoczęło. Nałożyć do foremek po 2 łyżki, wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec około 15-20 minut. Smacznego!!!