Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon truskawkowy w pełni, widać to na targach, blogach i na naszych stołach :-) zrobiłam dziś coś prostego i bardzo smacznego. Bałagan z Eton - deser w kolorach narodowych :-)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1131
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1137
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13160
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1131
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1137
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13160
Składniki
Umyte i odszypułkowane truskawki pokroić na ćwiartki. Śmietankę ubić na sztywno z cukrem pudrem, dodać pokruszone bezy i wymieszać łyżką. Do pucharków włozyć truskawki, przykryć masą śmietanowo-bezową i ozdobić truskawkami. Podawać odrazu, aby bezy się nie rozpuściły. Smacznego :-)