Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te pyszne ciasteczka można przygotować w kilka chwil. Świetnie sprawdzą się podczas niezapowiedzianej wizyty gości.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14344
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19468
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13143
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14344
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19468
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13143
Składniki
Ciasto francuskie pokroić na kwadraciki o wymiarach ok. 3x3 cm.
Żółtko roztrzepać widelcem. Posmarować każdy kwadracik roztrzepanym żółtkiem, posypać cukrem i słonecznikiem.
Ciasteczka ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, zostawiając spore odstępy. Piec w piekarniku nagrzanym do 190 st. C przez ok. 15 minut.