Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jestem fanką domowych galaretek. W upały chłodzimy się galaretką miętową. Przyjemnie ochładza i dodaje energii.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3517
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 361
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1738
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3517
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 361
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1738
Składniki
Żelatynę rozpuść w niewielkiej ilości wrzącej wody ok. 100 ml ( osobiście wolę używać zelatyny w płatkach, ponieważ ładnie się rozpuszcza i w połączeniu z zimną wodą dobrze się rozprowadza). W naczyniu zmieszaj syrop z wodą gazowaną spróbuj czy jest dość słodkie. Dolej sok z cytryny i wlej rozpuszczoną żelatynę. Wymieszaj i przelej do słoiczków. Schowaj do lodówki na 2 godziny.