Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretka przygotowana z soku ze świeżych pomarańczy.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 234
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 221
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1326
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 775
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 234
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 221
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1326
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 775
Składniki
Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie.
Rozpuszczoną żelatynę wlać do soku, opcjonalnie posłodzić i dokładnie wymieszać.
Przygotowaną galaretkę rozlać do salaterek i wstawić do lodówki do stężenia.