Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny deser dla maluchów.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8589
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8589
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Składniki
Wykonanie: Żelatynę rozpuścić w 3 łyżkach zimnej wody i po napęcznieniu dolać następne 3 łyżki wody wrzącej i dokładnie wymieszać. Truskawki oczyścić z szypułek i zmiksować razem z jogurtem, cukrem i żelatyną. Następnie przelać do ozdobnych miseczek i schłodzić w lodówce. Podawać jako deser.