Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Jajka ubić z cukrem na puszysta białą masę, dodać przesianą mąkę wymieszaną z kakao i proszkiem do pieczenia, na koniec dodać mleko, olej oraz kilka kropel olejku zapachowego. Wyrobić mikserem ciasto o konsystencji jak na biszkopt. Gofrownicę wysmarować olejem i piec gofry. Lekko przestudzone podawać z lodami oraz owocami. Smacznego