Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Cukier zagotuj ze 100 ml wody. Kiedy cukier się rozpuści, przestudź, zmieszaj z sokiem z limetki i winem, połącz ze zmiksowanym na gładko arbuzem oraz z pianą z białka. Masę umieść w metalowej miseczce.
Miskę z masą wstaw do zamrażalnika na 3 godziny. Mieszaj widelcem co 15 minut. Przed podaniem przełóż do szprycy. Napełnij pucharki deserowe. Deser udekoruj plasterkami limetki i cząstkami melona.