Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336562
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3274
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422341
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2333
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336562
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3274
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422341
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2333
Składniki
Cukier zagotuj ze 100 ml wody. Kiedy cukier się rozpuści, przestudź, zmieszaj z sokiem z limetki i winem, połącz ze zmiksowanym na gładko arbuzem oraz z pianą z białka. Masę umieść w metalowej miseczce.
Miskę z masą wstaw do zamrażalnika na 3 godziny. Mieszaj widelcem co 15 minut. Przed podaniem przełóż do szprycy. Napełnij pucharki deserowe. Deser udekoruj plasterkami limetki i cząstkami melona.