Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Maje wnuki je uwielbiają, mogą też zagościć na stole świątecznym.
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 12
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 2106
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 30
Niezwykle prosta, szybka sałatka , bo zrobisz ją w ciągu kilkanaście minut, a...
Odsłon: 72
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 12
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 2106
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 30
Niezwykle prosta, szybka sałatka , bo zrobisz ją w ciągu kilkanaście minut, a...
Odsłon: 72
Składniki
Posiekać masło z mąką, grysikiem i resztą składników i dobrze wyrobić ciasto. Formować na dłoni zgrabne kulki, spłaszczyć i zrobić na środku dołek, po czym nadziewać każde ciasteczko marmoladą lub dżemem albo na przemian. Formę wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć ciasteczka. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec przez około pół godziny. Po upieczeniu możemy posypać płatkami kokosowymi, cukrem pudrem ale nie koniecznie. SMACZNEGO.