Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, wilgotne ciasto z orzechami i jabłkami
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1644
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1644
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Składniki
Jajka, cukier i olej zmiksować. Dodawać kolejno cynamon, soda, kakao i mąke, ciagle mieszając.
Dodać jabłka, orzechy i wymieszać. Masa wyjdzie gęsta.
Ciasto wylać do blaszki i piec 45 minut w temperaturze 180 stopni.