Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały deser dla wszystkich. Polecam ten przepis.
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 675
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2625
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1262
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2335
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 675
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2625
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1262
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2335
Składniki
Wykonanie: Jajka utrzeć z cukrem i budyniem na puch. Wlać olej i dalej miksować. Następnie wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia, delikatnie wymieszać łyżką a potem wyrobić mikserem na najmniejszych obrotach. Tortownicę posmarować masłem, posypać dokładnie bułką tartą, przelać ciasto. Jabłka obrać, pociąć w ósemki i wyłożyć na wierzch ciasta. Ciasto wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 45 minut. SMACZNEGO.