Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały deser dla wszystkich. Polecam ten przepis.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 245
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25182
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 245
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25182
Składniki
Wykonanie: Jajka utrzeć z cukrem i budyniem na puch. Wlać olej i dalej miksować. Następnie wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia, delikatnie wymieszać łyżką a potem wyrobić mikserem na najmniejszych obrotach. Tortownicę posmarować masłem, posypać dokładnie bułką tartą, przelać ciasto. Jabłka obrać, pociąć w ósemki i wyłożyć na wierzch ciasta. Ciasto wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 45 minut. SMACZNEGO.