Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały deser dla wszystkich. Polecam ten przepis.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2617
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2617
Składniki
Wykonanie: Jajka utrzeć z cukrem i budyniem na puch. Wlać olej i dalej miksować. Następnie wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia, delikatnie wymieszać łyżką a potem wyrobić mikserem na najmniejszych obrotach. Tortownicę posmarować masłem, posypać dokładnie bułką tartą, przelać ciasto. Jabłka obrać, pociąć w ósemki i wyłożyć na wierzch ciasta. Ciasto wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 45 minut. SMACZNEGO.