Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały deser dla wszystkich. Polecam ten przepis.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102978
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2000
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5861
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5859
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102978
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2000
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5861
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5859
Składniki
Wykonanie: Jajka utrzeć z cukrem i budyniem na puch. Wlać olej i dalej miksować. Następnie wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia, delikatnie wymieszać łyżką a potem wyrobić mikserem na najmniejszych obrotach. Tortownicę posmarować masłem, posypać dokładnie bułką tartą, przelać ciasto. Jabłka obrać, pociąć w ósemki i wyłożyć na wierzch ciasta. Ciasto wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 45 minut. SMACZNEGO.