Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały deser dla wszystkich. Polecam ten przepis.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1126
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1126
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
Składniki
Wykonanie: Jajka utrzeć z cukrem i budyniem na puch. Wlać olej i dalej miksować. Następnie wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia, delikatnie wymieszać łyżką a potem wyrobić mikserem na najmniejszych obrotach. Tortownicę posmarować masłem, posypać dokładnie bułką tartą, przelać ciasto. Jabłka obrać, pociąć w ósemki i wyłożyć na wierzch ciasta. Ciasto wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 45 minut. SMACZNEGO.