Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe muffiny, które są pyszną przekąską lub drugim śniadaniem. Jedna spokojnie zaspokoi głód i ochotę na coś słodkiego. Przepełnione jabłkami, z dodatkiem chrupiących migdałów w płatkach i mocnym aromatem cynamonu. Mmm, jak one pachną!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3814
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414586
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2347
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3814
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414586
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2347
Składniki
Wymieszać osobno suche i mokre składniki. Przesypać suche do mokrych, wymieszać łyżką tylko do połączenia. Napełnić formę na 12 muffinów, wyłożoną papilotkami. Piec w 180°C przez 35 minut. Po lekkim przestygnięciu przełożyć na kratkę do całkowitego ostygnięcia.