Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe muffiny, które są pyszną przekąską lub drugim śniadaniem. Jedna spokojnie zaspokoi głód i ochotę na coś słodkiego. Przepełnione jabłkami, z dodatkiem chrupiących migdałów w płatkach i mocnym aromatem cynamonu. Mmm, jak one pachną!
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4832
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4773
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44698
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 349
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4832
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4773
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44698
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 349
Składniki
Wymieszać osobno suche i mokre składniki. Przesypać suche do mokrych, wymieszać łyżką tylko do połączenia. Napełnić formę na 12 muffinów, wyłożoną papilotkami. Piec w 180°C przez 35 minut. Po lekkim przestygnięciu przełożyć na kratkę do całkowitego ostygnięcia.