Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe muffiny, które są pyszną przekąską lub drugim śniadaniem. Jedna spokojnie zaspokoi głód i ochotę na coś słodkiego. Przepełnione jabłkami, z dodatkiem chrupiących migdałów w płatkach i mocnym aromatem cynamonu. Mmm, jak one pachną!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1052
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 555
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1052
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 555
Składniki
Wymieszać osobno suche i mokre składniki. Przesypać suche do mokrych, wymieszać łyżką tylko do połączenia. Napełnić formę na 12 muffinów, wyłożoną papilotkami. Piec w 180°C przez 35 minut. Po lekkim przestygnięciu przełożyć na kratkę do całkowitego ostygnięcia.