Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny jabłkowiec na kruszące możesz użyć jabłek prażonych ze słoika lub świeżych jabłek startych na tarce.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10814
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13130
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4867
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10814
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13130
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4867
Składniki
Mąkę przesiej z proszkiem, dodaj cukier, cukier waniliowy, masło i żółtka i zagnieść kruszonkę.
Blaszkę o wymiarach 20x30 wyłóż papierem do pieczenia i wyłóż pół kruszonki, dociśnij. Jabłka prażone wymieszaj z kaszą manną, dodaj cynamon do smaku i opcjonalnie cukier. Na wierzch włóż drugą cześć kruszonki .
Piec około 45 minut w temperaturze 180 st. Polecam .