Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kakao,gruszka i kokos to świetne połączenie. 10 minut pracy i 45 czekania aż się upiecze. Zapraszam
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8431
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8431
Składniki
W misce umieszczamy wszystkie suche składniki (mąkę,cukier,kakao,proszek do pieczenia). Mieszamy dokładnie składniki. Następnie dodajemy mleko (mleko musi być letnie) i roztopione masło. Mieszamy szybko, tylko do połączenia się składników. Masę przelewamy do blaszki (30×25 cm) wyłożonej papierem do pieczenia. Gruszki myjemy, obieramy i kroimy na 10 cząstek. Układamy na ciasto. Na koniec posypujemy wiórkami kokosowymi. Ciasto pieczemy 40-45 minut (do suchego patyczka). Wystudzone ciasto posypujemy cukrem pudrem. Smacznego