Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kakao,gruszka i kokos to świetne połączenie. 10 minut pracy i 45 czekania aż się upiecze. Zapraszam
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10564
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336868
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4612
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424496
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10564
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336868
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4612
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424496
Składniki
W misce umieszczamy wszystkie suche składniki (mąkę,cukier,kakao,proszek do pieczenia). Mieszamy dokładnie składniki. Następnie dodajemy mleko (mleko musi być letnie) i roztopione masło. Mieszamy szybko, tylko do połączenia się składników. Masę przelewamy do blaszki (30×25 cm) wyłożonej papierem do pieczenia. Gruszki myjemy, obieramy i kroimy na 10 cząstek. Układamy na ciasto. Na koniec posypujemy wiórkami kokosowymi. Ciasto pieczemy 40-45 minut (do suchego patyczka). Wystudzone ciasto posypujemy cukrem pudrem. Smacznego