Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatni hit internetu. Gdzie nie spojrzałam, wszędzie kawa po koreańsku. Nie było wyjścia, musiałam zrobić :) Moja wersja, jest trochę łagodniejsza od oryginału, ponieważ nie lubię mocnej kawy. Dla mnie, to bardziej deser, niż kawa. Puszysta słodka pianka kawowa i mleko. Całkiem fajnie to smakuje. Jeśli jeszcze nie robiliście, to polecam wypróbować. Możecie ją zrobić na ciepło, lub na zimno. Podaję składniki na jedną dużą kawę.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 818
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 818
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Kawę i cukier, wsypać do naczynia. Dodać gorącą wodę. Zmiksować mikserem, na puszystą piankę. Do szklanki wlać mleko, dopełnić kawową pianką. Gotowe :)