Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosanki chrupiące z zewnątrz i miękkie w środku. Proste w wykonaniu i z 3 składników
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13132
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1486
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14441
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5970
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13132
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1486
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14441
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5970
Składniki
Białka ubij na sztywno. Ciągle miksując dodaj cukier puder w 4 partiach. Gdy masa będzie już lśniąca dodaj wiórki kokosowe. I wymieszaj całość szpatułką.
Przy pomocy gałki do lodów uformuj kulki z masy i rozłóż je na papierze do pieczenia. Wstaw do nagrzanego piekarnika do 150 stopni i piecz przez około 20-25 min (aż wiórki będą miały złoty kolor).