Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosanki chrupiące z zewnątrz i miękkie w środku. Proste w wykonaniu i z 3 składników
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Białka ubij na sztywno. Ciągle miksując dodaj cukier puder w 4 partiach. Gdy masa będzie już lśniąca dodaj wiórki kokosowe. I wymieszaj całość szpatułką.
Przy pomocy gałki do lodów uformuj kulki z masy i rozłóż je na papierze do pieczenia. Wstaw do nagrzanego piekarnika do 150 stopni i piecz przez około 20-25 min (aż wiórki będą miały złoty kolor).