Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosanki chrupiące z zewnątrz i miękkie w środku. Proste w wykonaniu i z 3 składników
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5058
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13623
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5889
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7701
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5058
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13623
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5889
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7701
Składniki
Białka ubij na sztywno. Ciągle miksując dodaj cukier puder w 4 partiach. Gdy masa będzie już lśniąca dodaj wiórki kokosowe. I wymieszaj całość szpatułką.
Przy pomocy gałki do lodów uformuj kulki z masy i rozłóż je na papierze do pieczenia. Wstaw do nagrzanego piekarnika do 150 stopni i piecz przez około 20-25 min (aż wiórki będą miały złoty kolor).